English

Cântărire vase și rezervoare 

Logo
Sediul
FLINTAB
NEO BUSINESS
CENTER

Carpenului nr. 22
100430 Ploiesti
jud. Prahova
Romania
Fabrica
FLINTAB
Engineers and
Constructors

Prundului nr. 11
805300 Tecuci
jud. Galati
Romania

Atitudine. Idei. Regie.
Acţiune. Scenă.

Cântarele comerciale garantează circulaţia corectă a mărfurilor.


Alegeţi un cântar de marcă.
Căntarire vase și rezervoare
Aceste tipuri de aplicații sunt destinate pentru cântărirea de vase, recipiente și rezervoare. Fiind aplicații speciale, sistemul de cântărire va fi special conceput pentru a se integra perfect în infrastructura existentă.
Celule de cântărire
Celulele de cântărire RC3 sunt disponibile în gama de capacități de la 7,5t la 300t și sunt clasificate GP, C1, C3, C4 și C3 MI 8 în conformitate cu OIML R 60; NTEP nmax= 15000. În construcție integrală din oțel inoxidabil și etanșate perfect ermetic, sunt ideale pentru utilizarea în cele mai ostile medii industriale.
Cablu și cutie conexiuni
Cablu de conexiune de la cântar la indicatorul digital de cântărire. Cutie de conexiuni FRP (fiberglass reinforced polyester) grad de protecție IP66, cu presetupe pentru protecția cablului de conexiune.
Indicator de cântărire
Indicator digital de cântărire FLINTAB în carcasă de oțel inoxidabil complet echipat cu: - Interfață protejată pentru comunicație serială RS232. - Convertor A/D cu filtre analogice și digitale, etc.
Protecție contra rozătoarelor
Sistemul de cântărire este prevăzut cu protecții împotriva rozătoarelor și a factorilor agresivi din mediul în care se află sistemul de cântărire, astfel asigurându-se o bună funcționare pentru o lungă durată.

Album de fotografii
Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...