English

Cântare în cârlig

Logo
Sediul
FLINTAB
NEO BUSINESS
CENTER

Carpenului nr. 22
100430 Ploiesti
jud. Prahova
Romania

Fabrica
FLINTAB
Engineers and
Constructors

Prundului nr. 11
805300 Tecuci
jud. Galati
Romania

Atitudine. Idei. Regie.
Acţiune. Scenă.

Cântarele comerciale garantează circulaţia corectă a mărfurilor.


Alegeţi un cântar de marcă.
Cântarul pentru macara TAMTRON BCS-D este alegerea ideală atunci când fiabilitatea și precizia sunt necesare și mai ales când accesul la cântar este restricționat.
Grație dispozitivului portabil DR10E cu toate funcțiile și o memorie mare pentru datele de cântărire, acesta conferă toate avantajele pentru a fi folosit în procesele de cântărire.
Cântarul pentru macara TAMTRON ECS este un cântar robust și precis, destinat utilizării intense în condiții industriale având ca avantaje o acuratețe superioară, durabilitate, design avansat și o construcție robustă.
Cântarul pentru macara TAMTRON PCS este un cântar robust și precis, destinat utilizării intense în condiții industriale. Tamtron DR10 este un dispozitiv radio cu ajutorul căruia puteți controla cântarul în cârlig de la distanță, având posibilitatea de a lucra cu acesta în deplină siguranță.
Cântarul pentru macara TAMTRON SCS PLUS dispune de un afișaj electronic pe LED-uri ceea ce constituie un avantaj în condiții de lumină ambiantă intensă. Designul avansat și acuratețea superioară sunt caracteristici definitorii pentru acest model de cântar.