Blog

Datorita intrarii la 1 iulie 2016 a noii reglementari SOLAS, am dezvoltat un sistem modern de cantarire, specializat pentru cantarirea tuturor tipurilor de containere, denumit FLINTAB COMPASS, certificat metrologic si care se va reverifica anual, sub incidenta Directivelor Europene aplicabile.

In versiunea standard, cantarul este dimensionat pentru containere de 20' sau 40', optional exista varianta extinsa si pentru containerele de 45'. 
Operarea se poate face manual (un proces mai lent) sau automat (un proces foarte rapid de cantarire):

Operarea manuala implica un operator care sa introduca datele de identificare ale containerului si sa valideze cantarirea.

Operarea automata exclude orice operator uman, preia datele de identificare ale containerului printr-o camera video cu software OCR si trimite datele acestuia impreuna cu valoarea VGM (Verified Gross Mass) care trebuie inregistrata inaintea imbarcarii in ERP-ul operatorului portuar ca valoare VERMAS EDIFACT.
Mai mult, procesul de cantarire permite si calcularea excentricitatii containerului si a centrului de greutate COG (Center Of Gravity).

Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.